Circ în sala de judecată. Becali a încurcat-o: Nou dosar al DNA

Gigi Becali a declarat că nu-şi mai susţine denunţul în dosarul lui Puiu Popoviciu, iar DNA s-a autosesizat în acest caz.

Gigi Becali este acuzat de mărturie mincinoasă şi va fi anchetat de DNA. Anunţul a fost făcut chiar de procuror, în sala de judecată, la procesul în care a fost audiat Gigi Becali. Acesta a declarat că nu îşi mai susţine denunţul la adresa lui Puiu Popoviciu şi a celorlalţi inculpaţi din dosar, pe motiv că informaţiile pe care le-a dat procurorilor erau bazate pe bârfă.

"Eu am spus numai adevărul, am jurat! Din ceea ce ştiu, nu din ceea ce se bârfeşte... Eu nici nu mai ţin minte, sunt 12 sau 15 ani de atunci. Și ce v-am spus era la nivel de bârfă. Aşa am spus... I-am cerut iertare de mai mulşte ori procurorului, îmi este frică, îmi cer iertare. Acolo era şi o declaraţie din ce se bârfea, dar am pus mâna pe Biblie şi am jurat, aşa că am spus doar ce ştiu ee!", a declarat Gigi Becali.

Întrebat ce va face dacă va fi găsit vinovat de mărturie mincinoasă, Gigi Becali a răspuns: "Asta este, să facem închisoare!".

[citeste si]

"Eu am trecut pe acolo şi ştiu ce înseamnă suferinţa. Decât sa sufere alticneva... Mai bine duc eu suferinţa decât să sufere altcineva din cauza mea, adică să spun o minciună", a încheiat Gigi Becali, scrie România TV.

Gigi Becali a fost audiat, luni, în dosarul lui Puiu Popoviciu, dar cauza a fost amânată deoarece procurorul DNA nu a mai găsit denunţul făcut de latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali a fost dus cu mandat, luni, 15 februarie, în fața judecătorilor Curții de Apel București. Finanaţatorul celor de la Steaua trebuia să dea o noua declarație în calitate de martor în dosarul omului de afaceri Puiu Popoviciu. Acesta este acuzat că ar fi luat terenurile Universității Agronomice, 224 hectare, pe care a ridicat un complex rezidentțial și complexul comercial din aceeași zonă, iar statul ar fi înregistrat o pagubă de 335 de milioane de euro. În dosar mai sunt judecați și un fost rector al Universitatății și doi fosti șefi ai serviciilor secrete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel