CIRC în Parlament. Nicolicea, ATAC la Iordache

Scandal în Parlament
Scandal în Parlament

Şedinţa de plen din Parlament s-a lăsat, din nou, cu jigniri între Putere şi Opoziţie. „Este un circ permis”, susține Eugen Nicolicea.

„Cei de la opoziție și-au scos cartelele, asta ca să vă distrați, și nu au votat, după care au cerut să-și explice votul. Mai precis, să explice nevotul. Se înscriau la cuvânt, neavând cartela, cu strigăte și țipete. Șmecheria este la maniera următoare: scrie în regulament că, atunci când invoci un incident de procedură pe care vrei să-l explici, ți se dă cuvântul. A început doamna Turcan cu o problemă de procedură. Dacă aș fi condus eu ședința, întrebam la ce articol face referire. Nu a făcut nicio referire la vreun articol. Ați auzit-o ce a zis", a spus Eugen Nicolicea, miercuri, în cadrul emisiunii „100 de minute", moderată de Alessandra Stoicescu la Antena 3.

„E un circ permis!”

„În momentul în care, de la președinția Camerei, le permiți să facă astfel de circ, să nu te miri că există astfel de circ. Există clar măsuri regulamentare, președintele trebuie să vegheze la respectarea regulamentului, să ia cuvântul celor care se abat de la regulamentul respectiv, cei care nu sunt la subiect", a mai spus Nicolicea, adăugând: „S-a ajuns la acest circ pentru că este un circ permis".

Vezi și: Iohannis, refuz revocare. Nicolicea: Președintele își încalcă jurământul


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel