Ciprian Șerban, atac la Iohannis: Din ce în ce mai periculos pentru România

Bogdan Cotigă / 08 ian 2019 / 19:34 Salveaza PDF Comentarii
Iohannis
Descriere foto: Iohannis

Deputatul PSD, Ciprian Șerban, lansează un atac la adresa președintelui Iohannis după ce acesta a contestat la Curtea Consituțională noua lege a poliției. 

"Atitudinea domnului președinte devine din ce în ce mai periculoasă pentru România. Ultimul refuz al domniei sale și contestarea la CCR a Legii privind autoritatea polițistului aduce grave prejudicii siguranței și securității naționale.  Jocul politic și dorința de câștigare a electoratului, atunci când ți-ai anunțat intenția de a avea și un al doilea mandat de președinte nu justifică sub nicio formă ultima acțiune a președintelui României.

Motto-ul lui Iohannis  


”După mine, potopul!” pare să fie motto-ul domnului președinte, care, de departe demonstrează că nu grija pentru popor și pentru Țară îl preocupă ci singura rațiune a sa este aceea de a bloca prin orice mijloace funcționarea normala a statului român și orice măsură a PSD pentru români. Această Lege a fost în dezbatere publică mai mult de un an. Timp mai mult decât suficient ca domnul președinte, prin instrumentele de care dispune, să își fi spus opinia aspra ei. Bineînțeles că acest lucru s-ar fi întâmplat numai dacă declarațiile președintelui de deschidere și colaborare cu PSD ar fi fost sincere și ar fi exprimat intenția sa reală. 

Demagogie și lupte politice

 

Faptele, însă, demonstrează demagogia caracteristică președintelui Iohannis și totala lipsă de respect pentru cetățenii acestei Țări. Fără nici cea mai mică urmă de remușcare aruncă în luptele sale politice și polițiștii, care într-un stat normal trebuie să rămână în afara acestora.  Ca și în celelalte situații de acest gen, PSD și Guvernul român vor aștepta și aplica decizia CCR. Sper, însă, că rațiunea și loialitatea față de electoratul român să învingă iar luptele politice să se dea numai în cercurile politice. Sper că președintele Iohannis va înțelege măcar acum, în ultimul ceas, că avem nevoie de stabilitate și de colaborare pentru că 2019 este un an extrem de important pentru România: am preluat Președinția rotativă la Consiliul Uniunii Europene. Este un an cu o imensă semnificație economică, politică, diplomatică și culturală pentru România.  Domnule președinte, vă rog, fiți român și acționați în interesul României!" a scris deputatul pe Facebook. 

VEZI ȘI:

Lazăr, primul mesaj după acuzațiile incendiare

„Jean de la Craiova a murit” - FAKE NEWS. A fost anunțată Poliția


STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.82