Ciprian Nistor, iubitul manechinului Laurette, în dosarul ginerelui lui Traian Băsescu

Ciprian Nistor, iubitul manechinului Laurette,  făcea parte din anturajul  lui Radu Pricop. Acesta ar fi fost și intermediarul şpăgii în dosarul lui Radu Pricop, potrivit România TV.

Om de afaceri, Ciprian Nistor, a fost arestat miercuri pentru evaziune fiscală de 3 milioane de euro, alături de şefa executorilor din România, Dorina Gonţ.

Iubitul manechinului Laurette apare în dosarul lui Sergiu Lucinschi şi Radu Pricop. Potrivit referatului DNA, Ciprian Nistor era trimis pentru a încasa banii de şpagă de la omul de afaceri Alexandru Horpoş, conform România TV.

Iată un pasaj din stenogramele care apar în referatul DNA:

"HORPOS ALEXANDRU: Şi o să le dau... o să le dau banii! Numai că vreau să scap odată de chestia asta! Şi vreau să vină să îmi spună! Sunt conştient că o să coste cât o să coste, dar...
Nistor Ciprian: Da! Le duc măcar 50 să vadă că le duc ceva! OK, am înţeles! Auzi, dar... dar..."

Citește și: CAB: Arestare pentru executorul judecătoresc Dorina Gonț și încă trei persoane

Deşi ar fi intermediat şpăgile din dosarul şantaj, Ciprian Nistor a scăpat de urmărirea penală după ce a colaborat cu procurorii DNA.

Despre relaţiile suspuse ale lui Nistor, printre care ar fi magistraţi şi oameni politici a vorbit şi şefa executorilor judecătoreşti din România. În sala de judecată, Dorina Gonţ, arestată preventiv în acelaşi dosar cu omul de afaceri, a declarat că îi era teamă de el pentru că ştia că are conexiuni la nivel înalt.

Pe 27 noiembrie 2010, departamentul Naţional Anticorupţie a deferit Justiţiei şapte persoane implicate în escrocheria imobiliară care a produs o fraudă de 2, 9 milioane de euro. Ciprian Nistor şi Andreas Nadasdy au fost acuzaţi de mai multe înşelăciuni.

Escrocheria Radisson: 109 păgubiţi, pagubă de 2,9 milioane de euro

În rechizitoriul prin care escrocheria Radisson este trimisă în faţa judecătorilor se arată că escrocii au acţionat în perioada februarie 2005 – ianuarie 2008. Procurorul care a anchetat cazul a stabilit că numărul total al victimelor este de peste 100.

Şapte persoane, dintre care două în stare de arest, în dosarul Radisson, în care aproximativ 100 de persoane au fost înşelate cu peste 3 milioane de euro, au fost trimise în acea perioadă în judecată, potrivit unui comunicat al DNA remis marţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel