Ciprian Meriuță, câștigător concurs Antena 3. Ce trebuie să știi despre el

Ciprian Meriuță este câștigătorului concursului „100 România” de la Antena 3.

Oana Zamfir, Alessandra Stoicescu, Mircea Badea, Alex Coita și Mugur Ciuvică au făcut parte din juriu. Decizia le-a aparținut însă telespectatorilor care și-au votat preferații. Cristian Deseagă și Ciprian Meriuță au ajuns în finală, câștigător fiind desemnat Meriuță.

Ciprian Meriuță, în vârstă de 32 de ani, a intrat cu numărul 3 în concurs.

„Îmi învăț copiii să iubească țara, le povestesc mereu despre istoria României, despre conducătorii mari pe care i-a avut România, despre faptul ca trebuie să învețe pentru că într-o zi poate România va avea nevoie de ele. Chiar dacă sunt mici, vorbim despre România".

(w670)

Foto Facebook /100 România

Cristian Deseagă, în vârstă de 25 de ani, a intrat în concurs cu numărul 4.

„În prima zi la Cotroceni, aș face un apel public la reconciliere și către politicieni, și către populație, să încetăm cu războiul ăsta pornit acum 14 ani, de la primul mandat al lui Băsescu. Atât de multă ură s-a acumulat că e pericol de secesiune. Aș face un apel la calm".

Câștigătorul din 2017

Amintim că anul trecut, Rareș Tiron a fost câștigătorul concursului "1 România" organizat de Antena 3. La acel moment, tânărul avea 21 de ani, și era student la Facultatea de Litere, Universitatea Bucureşti, anul III. Puțini însă știu ce problemă a avut, în trecut, Rareș Tiron, câștigătorul competiției de la Antena 3. Rareş George Tiron a fost un elev de excepţie al Colegiului Cuza Vodă Huşi. Tocmai din această cauză, a avut un șoc să vadă că a fost notat cu 7,75 la Limba Română, în timp ce la celalalte discipline obținuse note mari - 9,70, respectiv 9.

După contestaţii, Rareş Tiron a primit 8,35 la Limba Română. Chiar și așa, profesorii au spus că este greu de acceptat ca un elev atât de bun să primească o astfel de notă. Acest episod l-a marcat pe Rareș Tiron care spunea că acela a fost cel mai clar exemplu de rateu lamentabil al sistemului de învățământ românesc și considera că a făcut parte dintr-o promoție de sacrificiu.

În 2013, pe vremea când avea doar 17 ani, lansa prima sa carte - "Istorisiri nesănătoase fericirii", zece povestiri şi nuvele întinse pe 200 de pagini.

Câștigătorul din 2016

De asemenea, amintim că în 2016, de 1 Decembrie, Liviu Pleșoianu câștiga un concurs asemănător la Antena 3. De altfel, el s-a ocupat de participanții din 2017. Deputatul spunea, la acel moment, că nu și-a pus niciodată problema dacă va câștiga concursul și că cel mai important este să reușească să intre într-o stare de autenticitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel