CIPRIAN MARICA s-a accidentat și, după UNGARIA, ratează și meciul cu FINLANDA

Selecționerul Victor Pițurcă a primit o veste proastă înainte de "dubla" cu Ungaria și Finlanda, din preliminariile Campionatului European de Fotbal 2016.

Vezi și: Halucinant! De unde este inspirat noul imn al naționalei de fotbal

Atacantul Ciprian Marica s-a reaccidentat la menisc, unde a mai avut probleme, iar medicul naționalei, Pompiliu Popescu, a dat verdictul: fascită plantară. Vârful care a marcat golul victoriei din Grecia este suspendat pentru meciul cu Ungaria și va pierde astfel și partida cu Finlanda.

"Leziunea lui Ciprian la fascia plantară l-a făcut indisponibil pentru partida cu Finlanda. Această leziune, anterioară convocării lui și cauzată de problemele pe care le are la meniscul extern, l-a împiedicat azi, 9 octombrie, să ducă la bun sfârșit o ședință întreagă de antrenament. Urmează ca în zilele următoare Ciprian să se opereze în Germania", a declarat Pompiliu Popescu, medicul echipei naționale a României, pentru site-ul FRF.

Fotbalistul a părăsit deja cantonamentul "tricolorilor", iar Victor Piţurcă a decis să nu convoace alt atacant în locul lui Marica, urmând să atace "dubla" cu Ungaria și Finlanda cu un lot format din 23 de jucători.

Meciul România - Ungaria, din a doua etapă a preliminariilor pentru EURO 2016, se va juca sâmbătă, de la ora 19:00, pe Arena Națională, și va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

Citește și: Sânmărtean vine la națională. Pițurcă a anunțat lotul pentru Ungaria și Finlanda

VEZI AICI DESFĂȘURAREA LIVE TEXT A MECIULUI ROMÂNIA - UNGARIA, DE PE ARENA NAȚIONALĂ


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel