Ciprian Cristescu, medicul târât de polițiști: Le cer scuze - update

Ciprian Cristescu, medicul implicat în scandalul cu polițiștii, a spus că le cere scuze celor doi agenți.

"Le cer scuze celor doi polițiști pe care i-am jignit. Regret că am provocat incidentul. Îmi pare foarte rău. Nu pot să vorbesc foarte mult pentru că sunt încă șocat. Dar repet un lucru: le cer scuze celor doi agenți pentru că i-am jignit. Nu vreau să mă mai gândesc. Poimâine mă duc la muncă. Nu știu cum s-a ajuns aici. (...) Nu știu de ce trebuia să fiu încătușat. Îmi cer scuze public", a zis doctorul la Antena 3.

Chestorul de poliție Nicu Dragoș, adjunct al directorului general al Poliției Capitalei, a spus că medicul care a fost amendat de polițiștii rutieri în noaptea de duminică spre luni în București a fost recalcitrant și a refuzat să se legitimeze în fața oamenilor legii.

"La volan se afla o femeie care a prezentat documentele, solicitându-se verificarea cu aparatul etilotest. (...) Bărbatul care o însoțea a coborât din autoturism, devenind recalcitrant și încercând să împiedice efectuarea testării, adresând injurii celor doi polițiști. I s-a cerut să se legitimeze, dar a refuzat, continuând să profereze injurii și amenințări. Acesta emana o puternică halenă alcoolică", a explicat chestorul de poliție Nicu Dragoș.

El a precizat că polițiștii au încercat să îl verifice pe bărbatul recalcitrant, dar acesta s-a opus.

"La momentul în care s-a ajuns la mașina poliției, femeia a prezentat cartea de identitate a bărbatului și au fost date două sancțiuni contravenționale, respectiv pentru refuzul de legitimare și pentru adresarea de expresii jignitoare, în cuantum de 500 de lei. Conducerea Poliției Capitalei nu a fost informată cu privire la această situație și precizăm că au fost declanșate verificări cu privire la modul în care au intervenit polițiștii și cu privire la modul de raportare a evenimentului din teren", a adăugat oficialul Poliției Capitalei.

Chestorul de poliție a arătat că, în baza legii, orice persoană are obligația de a prezenta documentele de identitate la solicitarea polițiștilor, subliniind că Poliția Capitalei încearcă de fiecare dată să manifeste transparență în întreagă sa activitate și nu tolerează nicio abatere de la litera și spiritul legii. "Orice persoană care încalcă legea va suporta rigorile acesteia", a spus el.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel