Ciprian Berevoianu, noul prefect de Argeș, fost striper la Casa de Pensii

Criprian-Berevoianu1
Criprian-Berevoianu1

Prefectul judeţului Argeş, Gheorghe Davidescu, a fost eliberat din funcţie de premierul Mihai Răzvan Ungureanu. În locul său a fost numit Ciprian Berevoianu, rudă a subprefectului Ion Cârstoiu, care este cumătrul lui Traian Băsescu. Noul prefect a ajuns însă cu adevărat cunoscut după un show de streaptease pe vremea când era la Casa de Pensii.

[caption id="attachment_176124" align="alignleft" width="300" caption="Foto: qmagazine.ro"][/caption] Născut pe 27 mai 1979, Ciprian Berevoianu, devine cel mai tânăr prefect al judeţului, scrie qmagazine.ro.

El s-a făcut remarcat în judeţ pe vremea când ocupa o funcţie la conducerea Casei Judeţene de Pensii. Atunci, în cadrul unui chef desfăşurat în interiorul instituţiei, s-a urcat, alături de alţi colegi pe mese şi, luat de val, şi-a dat tricoul jos, simulând un număr de striptease.

Numirea lui Berevoianu naște semne de întrebare, deoarece acesta este în relații bune cu candidatul PDL la primăria Pitești.  Nu doar ca simpli colegi de partid. Daniel Dragomir l-a împrumutat, conform declaraţiei de avere, pe Cirprian Berevoianu, anul trecut cu 1.175.000 lei! Mai mult decât atât, cei doi au fost şi parteneri de afaceri, mai scrie qmagazine.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel