Ciorbea, în vizor. Acțiune în curs: Presiunea va fi mai mare

Victor Ciorbea devenit subiectul unei acțiuni de amploare pe Facebook după ce nu ar fi acționat imediat după adoptare OUG 92, prin care se aduc modificări legilor justiției.

"Ciorbea e plătit de noi toți. Îi scirem să își facă treaba". Acesta este numele unei inițiative, create pe Facebook, în care se face apel la internauți să trimită cât mai multe solicitări către Avocatul Poporului pentru a lua măsuri în privința OUG 92. Până acum, peste 2000 de persoane au apreciat inițiativa celor de la Corupția Ucide.

Textul evenimentului creat pe Facebook

"Imediat după adoptarea OUG 92, care afectează direct Justiția, într-un moment esențial în care trebuia să apere interesul cetățenilor și statul de drept, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea a plecat în vacanță.
Victor Ciorbea este plătit cu 36.000 de lei pe lună, pentru că așa a legiferat PSD. Trebuie să îi amintim că funcția lui nu poate fi o sinecură politică, ci primește acești bani de la cetățeni pentru a apăra democrația.
Vom face acest lucru scriindu-i pe adresa [email protected] un e-mail cu următorul text:

"Subsemnatul........ legitimat cu........ în calitate de cetățean, vă rog să sesizați CCR în cazul OUG 92, care amenință independența Justiției și pune în pericol funcționarea Parchetului General și a DNA. Vă reamintesc că funcția dumneavoastră are în fișa de post reprezentarea intereselor cetățenilor și a statului de drept și că statul român vă asigură atât finanțarea instituțională cât și o generoasă retribuție personală pentru a vă exercita atribuțiile."

Cu cât îi vom scrie mai mulți, cu atât presiunea publică justificată va fi mai mare.
Victor Ciorbea are de ales: ori își onorează funcția, ori se declară prin fapte incompatibil cu ea!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel