Ciorbă ţărănească, reţeta pe care trebuie să o ştie toate gospodinele

Loredana Brumă / 21 Martie 2019 / 21:34 Salveaza PDF Comentarii

Ciorbă ţărănească. Ciorba nu trebuie să lipsească din meniul zilnic. Vă prezentăm o reţetă simplă de ciorbă ţărănească, reţetă pe care trebuie să o ştie orice gospodină.

Pentru această reţetă ai nevoie de un kilogram de carne de pui, 2 cepe, 2-3 morcovi, 1 rădăcină de pătrunjel, 1/2 ţelină, 1 mână de fasole verde fideluţă, 2 ardei graşi, 100 ml suc de roşii, 2-3 roşii, jumătate de litru de 500 de borş, o legatura de pătrunjel şi leuştean, sare.

Ciorbă ţărănească. Reţetă simplă. Mod de preparare

 

Se ia carnea, se spală, apoi se pune la fiert împreună cu un puţină sare. Atenţie, după ce dă în clocot se spumează sau se schimbă apa. Apoi, se mai lasă la foc mic încă jumătate de oră. 

Între timp, vă puteţi ocupa de legume. Tocaţi mărunt ceapa, morcovii, ţelina. Le puneţi la fiert împreună cu puiul. La sfârşit se pun ardeii graşi tăiaţi cubuleţe, sucul de roşii şi roşiile curăţate de coji. Se adaugă apoi borşul, sare după gust şi verdeaţa tocată mărunt.

Poftă bună!

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24