Cioloș, atac la Prună: Una e să stai pe margine și să comentezi...

Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Dacian Cioloș a vorbit despre lista candidaților Alianţei 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare din luna mai și a reacționat cu privire la anunțul Ralucăi Prună, potrivit căruia ''se desparte'' de partid.

Fostul premier Dacian Cioloş a declarat, miercuri, la Suceava, că Alianţa 2020 USR-PLUS are cea mai bună listă de candidaţi pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc în luna mai.

La noi, la USR-PLUS, şi nu doar capul de listă, ci toată lista, dacă vă uitaţi noi avem câţiva foşti miniştri pe listă, avem oameni care cunosc foarte bine instituţiile europene şi situaţia din România. (...) Eu cred că, în condiţiile date, niciun alt partid sau alianţă n-o să fie în măsură să propună o listă mai bună decât o propunem noi, dacă e s-o luăm strict din punct de vedere al competenţelor celor de pe listă, a spus Cioloş.

Totodată, el a precizat că i-a propus Ralucăi Prună, fost ministru al Justiţiei, să se înscrie în partid şi să candideze la europarlamentare, dar că nu agreează comentariile fără angajamente politice.

''Raluca Prună, din păcate, n-a fost membră de partid nici până acum. (...) Nu merge pe sentimente. (...) Te angajezi politic sau nu te angajezi politic. Una e să stai pe margine şi să comentezi şi să te retragi sau nu, fără să fi intrat în partid, şi alta e să vii să intri în partid. Eu am invitat-o în partid, i-am propus chiar să candideze la alegerile europarlamentare. Probabil că dacă ar fi fost în partid situaţia stătea altfel, a spus Cioloş.

Vezi și: Cioloş: Mi s-a reproşat. Sunt total expus

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel