Cioloş: Mi s-a reproşat. Sunt total expus

Dacian Cioloş a declarat miercuri, la Botoşani, că decizia de a se implica în mod direct în politică, prin crearea formaţiunii pe care o conduce acum, a reprezentat un risc foarte mare pentru el şi familia sa.

Liderul PLUS a susţinut că adversarii politici recurg la denigrarea sa. „Mi s-au reproşat tot felul de lucruri, că nu am intrat într-un partid sau altul. Păi, lucrurile astea sunt decizii importante pe care le iei ca persoană. Eu acum sunt total expus, eu şi familia mea, pentru că am făcut acest pas spre politică, pentru că, în mod clar, îi încurcă pe unii, dar asta e problema lor şi asta simt pe pielea mea. Deciziile astea se iau într-un mod foarte serios. Eu a trebuit să judec şi să iau în calcul multe elemente înainte de a lua această decizie', a afirmat Cioloş.

Întrebat la ce riscuri se expune ca urmare a implicării directe în politica din România, Cioloş a răspuns: 'La riscurile pe care le vedeţi: să fiu atacat toată ziua, să fiu făcut în toate felurile fără dovezi, pentru că până acum nu s-au adus dovezi pe nimic din ceea ce am fost acuzat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel