Cioloș, iritat la Digi24. Replici nervoase în direct

Dacian Cioloș, supărat la Digi 24
Dacian Cioloș, supărat la Digi 24

Co-președintele Alianței USR-PLUS, Dacian Cioloș, a fost întrebat despre scandalurile și disputele pe tema banilor din interiorul coaliției de guvernare cu PNL și UDMR.

Invitat la Digi 24, Dacian Cioloș a fost întrebat despre disputele din interiorul coaliției, răspunzând iritat: „Nu știu despre ce dispute vorbiți. Eu tot aud zilele astea «scandaluri, dispute»”.

Moderatorul emisiunii a lămurit subiectul, dând exemplu disputele pe irigații dintre Cristian Ghinea și Florin Cîțu. „Da, și care e [problema]? Eu nu l-am auzit pe Cristian Ghinea, am discutat ieri cu Cristian Ghinea. În planurile pe care le-am văzut acolo sunt câteva milioane de euro pentru irigații. Cristian Ghinea își pune întrebarea și eu mi-o pun, va trebui împreună să găsim formulele cele mai bune: «Care e modalitatea cea mai eficientă de a cheltui acești bani?»”.

Cioloș spune că nu sunt scandaluri, ci discuții firești

Întrerupt de moderator, Cioloș a răspuns iarăși deranjat: „Numai puțin, să-mi termin ideea. Nu e suficient să bifăm că am absolvit milioane de euro pe sisteme care sunt ineficiente. Să investești acum să modernizezi niște sisteme care pompează apă din Dunăre pe terase, în sus, cu costuri energetice, e firesc să-ți pui întrebări. Sunt discuții care vor avea loc cu oameni cu expertiză să vedem ce alte sisteme de irigații mai moderne există pe piață”.

Încheind împăciuitor, Cioloș a adăugat: „Sunt discuții firești. Nu sunt scandaluri, dispute, certuri. E vorba de bani publici”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel