Cioloș, despre Guvernul Dăncilă: Nu v-aș lăsa nici două zile!

Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Dacian Cioloș a declarat, în cadrul emisiunii moderate de Victor Ciutacu, la România TV, că soluția pentru un nou guvern este o majoritate stabilă în Parlament, iar România mai poate funcționa câteva luni cu un Guvern Dăncilă cu responsabilități restrânse.

Întrebat de moderatorul emisiunii dacă dorește să preia guvernarea, în locul Executivului Dăncilă, chiar dacă nu are majoritatea în Parlament, Dacian Cioloș a spus că:

Cred că putem funcționa câteva luni de zile cu un Guvern Dăncilă cu atribuții restrânse astfel încât să fim siguri că Guvernul nu mai ia măsuri care să coste românii. Varianta cu Guvern tehnocrat cu majoritate precară, nu știu cine s-ar lega la asta, neștiind pe ce sprijin poate să conteze în Parlament. Domnule, eu nu v-aș lăsa cu Guvernul Dăncilă nici două zile mai mult, dar soluția  pentru a instala un Guvern nou este să existe majoritate în Parlament. Modalitatea prin care se poate obține majoritate consistentă este să organizăm alegeri ca să legitimăm și să mobilizăm niște forțe politice ca să poată veni cu un program de guvernare pe care să îl pună în aplicare. a spus Dacian Cioloș, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel