Cioloș – Cristache, scena șoc de la TVR1. Oana Zamfir, replică incendiară

Oana Zamfir
Oana Zamfir

Oana Zamfir, în cadrul emisiunii „Obiectiv” de la Antena 3, a prezentat joi secvențe de la „România 9”, unde a fost invitat recent Dacian Cioloș, făcând ulterior o serie de precizări.

Momentul cu Dacian Cioloș, fondatorul Mișcarea România Împreună, în care acesta a ridicat tonul la jurnalistul Ionuț Cristache, în direct, la TVR 1, a fost prezentat de Oana Zamfir la Antena 3. „Vă rog să mă ascultați!", spusese răspicat fostul premier tehnocrat la TVR 1. Ionuț Cristache a fost vizibil contrariat de reacția lui Dacian Cioloș. Fondatorul MRÎ i-a spus și „săriți de la una la alta, vreți să zăpăciți lumea de cap". 

Oana Zamfir, reacție

„Și moderatorul a fost simpatic: Eu vă întreb cu grijă acum, să nu vă mai supărați. (...) Domnule Cioloș, știți, așa e convenția. Dumneavoastră vă duceți rar într-o emisiune, că vă deranjează văd întrebările, și atunci mai bine stați pe Facebook și conduceți planeta... Dar, când vă duceți într-o emisiune, aceasta este convenția: moderatorul întreabă, invitatul răspunde. Vă dați seama cum ar face la o emisiune la Antena 3? Să fie întrebat, și întrebat, și întrebat", a spus Oana Zamfir joi după-amiază.

Făcând referire la momentul în care Dacian Cioloș i-a spus lui Ionuț Cristache că „sare de la una la alta", Oana Zamfir a precizat: „Păi, atunci când vă mai duceți, domnule Cioloș, scrieți așa: un singur subiect".

Vezi și: Cioloș și OUG92, scena momentului în direct, la TVR1


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel