Cioloș: Apartenența sau nu la vreun serviciu de informații am declarat-o! Am semnat

Cioloș - Barna
Cioloș - Barna

Dacian Cioloș, președinte PLUS, a spus că ”apartenența sau nu la vreun serviciu de informații” a declarat-o foarte clar.

”Până acum, nu am făcut parte din niciun partid politic. Armata am făcut-o în Cluj. Apartenența sau nu la vreun serviciu de informații am declarat-o foarte clar. Îi invit pe toți cei care speculează lucrul acesta să facă exact ce am făcut eu: și anume o declarație pe propia răspundere că nu sunt pilotați de niciun serviciu de informații, că nu au fost membri ai Securității, că nu au colaborat cu Securitatea, că nu colaborează cu niciun serviciu de informații nici din țară și nici din străinătate. După ce voi vedea semnată această declarație, mai discutăm. Până atunci nu-mi pasă”, a zis Dacian Cioloș, sâmbătă, într-o conferință de presă.

VEZI ȘI: Mihaela Bîrzilă, la Antena 3: Am decis să difuzăm aceste imagini. Din păcate, s-a întâmplat! video

Nu mai țin minte unitatea militară și nici nu văd de ce aș spune. Sunt informații care nu știu dacă sunt publice sau nu. Nu am nimic de ascuns, dar nici nu voi intra în acest joc în care se caută tot felul de idei și speculații legate de ce am făcut și de ce nu am făcut”, a mai spus tehnocratul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel