Cioloş, dialog cu un copil. Herjeu: Greu să fi văzut ceva mai sinistru

Dacian-Cioloș-și-Dan-Barna
Dacian-Cioloș-și-Dan-Barna

Radu Herjeu comentează gestul făcut de către părinții unui copil atunci când acesta i-a întins lui Dacian Cioloş o jucărie. 

”Un băiețel se apropie de Dacian Cioloş și îi întinde o figurină [...]: 'Ține-o tu, că ai nevoie să te ajute să te lupți cu PSD.' Greu să fi văzut ceva mai sinistru în ultimii 30 de ani de războaie româno-române. Și nu, nu mă refer la politicianismul forțat al lui Cioloș, care, intrat în hora electorală, trebuie să joace. Ci la părinții puștiului, care se mai și mândresc cu profunzimea îndoctrinării politice la care și-au supus copilul. Îndoctrinare politică, nu mai puțin condamnabilă decât cea religioasă! 

Să pervertești creierul nedezvoltat cu visceralitățile, fricile și obsesiile tale este o dovadă că tu, ca adult, n-ai ce-ți trebuie pentru a discerne între bine și rău. Să-l crești plin de șabloane, ură și frustrări, în lumea fantasmată de tine în alb și negru, înseamnă să-l condamni la o viață în care nu va ști decât să adâncească și mai mult rănile societății. Și să faci din el un alt infirm sufletește, incapabil să contribuie cu ceva bun la lumea în care trăiește", scrie Radu Herjeu pe pagina sa de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel