Cioloș, făcut praf. Radu Tudor: Decizie nemernică. Asta ați învățat la Bruxelles?

Radu Tudor
Radu Tudor

Radu Tudor îl critică pe Dacian Cioloș spunând că premierul a decis să facă mult rău, dacă bine nu prea poate.

Comentariul jurnalistului de la Antena 3 vine după ce au apărut informații cu privire la un proiect de Ordonanță de Urgență prin care persoanele care desfășoară activități independente și profesii liberale ar urma să plătească taxe în plus.

"Hotarat lucru, premierul Dacian Ciolos e decis sa faca mult rau, daca bine nu prea poate. In contexul unor dificultati financiare fara precedent in domeniul presei, atat pentru angajatori cat si pentru angajati, primul ministru gireaza o decizie care va dubla impozitarea pentru cei din urma. Vor urma dureri de cap imense oricum pentru toti.

Desi are bani mai multi la buget prin cresterea economica dovedita, desi domeniul mass media (presa scrisa, radio, tv) este sufocat de probleme serioase, Julien al nostru da o copita celor aflati si asa in suferinta, prin cresterea birurilor.

Cele cateva din mult laudatul Codul Fiscal sunt astfel modificate si ne intoarcem la biciuirea si pedepsirea celor cu profesii liberale, exact pe vremea regimului Basescu-Boc.

Dupa ce ne-am luptat ani de zile pentru drepturile noastre cu mafia portocalie, care vroia sa ne sufoce pentru a nu mai dezvalui cate miliarde fura din bugetul statului, acum tot efortul persoanelor cu profesii liberale este aruncat la cos prin semnatura pixului mic si stramb al premierului.

In afara jurnalistilor, multi altii cu profesii liberale vor fi afectati.

Asta ati invatat ani de zile la Bruxelles, dle Ciolos? Sa ingenuncheati profesiile liberale prin dublarea impozitarii peste noapte? Ati discutat cu reprezentantii celor ce muncesc in acest domeniu, sa intelegeti ce dificultati majore sunt, sa evaluati impactul deciziei aberante pe care o luati?

(...)

Abuzul nepermis de ordonante de urgenta din partea acestui cabinet este evident. Ordonanta pentru modificarea Codului Fiscal este o aberatie legislativa. Nu se dau ordonante pentru autostrazi, spitale noi si alte domenii unde suntem grav inapoiati. Se pun la cale tot soiul de mizerii, utilizand acest instrument absolut nedemocratic – ordonanta. Care intra in vigoare inainte ca Parlamentul sa-si exprime votul de aprobare sau respingere", a scris Radu Tudor pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel