Ciolacu, răspuns la ”calomnia lui Orban”

Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu
Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu i-a răspuns lui Ludovic Orban, după ce acesta l-a acuzat de calomnie.

Astăzi, Ludovic Orban, președintele partidului Național Liberal, a vorbit despre moțiunea PSD împotriva Guvernului Cîțu.

Întrebat dacă a încercat cineva din PSD să discute cu el, în vederea votului pentru moțiune, Orban a răspuns a răspuns negativ. 'PSD-ul a făcut doar declarații publice, insinuând că eu aș putea să determin parlamentari PNL să voteze în favoarea moțiunii.', a mai spus Orban. 

În continuare, președintele Camerei Deputaților a afirmat că: 'Este o calomnie, o jignire fără margini la adresa mea, ca cineva să spună că eu aș putea vreodată să votez sau să îi cer unui parlamentar PNL să voteze moțiunea de cenzură a PSD-ului' (citește continuarea AICI).

Marcel Ciolacu reacționează

Într-o intervenție la Antena 3, Marcel Ciolacu a venit cu un răspuns la declarațiile lui Ludovic Orban:

Au fost discuții duse de mine și de alți colegi, dar aici nu vorbim de calomnii, vorbim de o necesitate a poporului român să scape de acest Guvern. Eu am zis public, domnul Orban ar face un act patriotic, nu mă interesează luptele lor interne, România trebuie să scape de acest Guvern care a îndatorat această țară pe următorii 20-25 de ani. Nu este  nicio eficiență guvernamentală și nicio coerență.

Au transformat resursele bugetare ca să le folosească ca instrument în luptele lor interne din PNL și USR-PLUS, e jignitor pentru toți românii. Vorbim de negocierile care se duc la  Guvern cu privire la alocări, ori prin PNRR, ori prin fondul de rezervă al primului ministru“, a precizat, la Antena 3, Marcel Ciolacu.

MOȚIUNE cenzură Guvern Cîțu. Ciolacu: Contăm și pe ratangiul de serviciu

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj de ultimă oră înainte de moțiunea împotriva Guvernului Cîțu.

”Aseară, alături de alte zeci de mii de spectatori, am văzut ce înseamnă să lupți până în ultima clipă. Să fii epuizat, dar să crezi până la capăt în șansa ta. Ca și Elveției, nimeni nu ne dă șanse azi la moțiunea de cenzură. Dar ne vom bate până la ultimul vot. Evident, contăm și pe ratangiul de serviciu Cîțu. Hai că se poate!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel