Ciolacu răspunde acuzațiilor PNL cu privire la frații Micula: Orban să spună care a fost urgența

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat, sâmbătă, de ce s-a plătit suma de bani către frații Micula atât de repede, social-democratul afirmând că cel care trebuie să răspundă este Ludovic Orban.

„Fondul de rezervă al primului ministru a fost devalizat după 3 zile de guvernare Orban cu această plată. De ce a fost urgentă pentru România această plată, cred că cel mai îndreptățit să spună este domnul Orban”, a spus Ciolacu. De altfel, social-democrații au transmis, sâmbătă, că prin plata a 400 de milioane de euro către frații Micula, Guvernul liberal a crescut artificial deficitul bugetar, lucru care a periclitat stabilitatea României.

„PSD a avut #dreptate! Prin plata a 400 milioane euro către frații Micula, Guvernul PNL a mărit artificial #deficitul bugetar, punând în pericol stabilitatea țării. La nici trei luni, într-o altă speță, Tribunalul internaţional de arbitraj de la Washington a respins pretenţiile fraţilor Ioan şi Viorel Micula contra României. Mai mult Tribunalul a obligat reclamanţii să #ramburseze României 75% din cheltuilelile de judecată”, arată o postare de sâmbătă pe pagina de Facebook a PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel