Ciolacu, provocare cu bani pentru Rafila și Grindeanu. Medicul Rafila nu a stat pe gânduri: Răspund cu plăcere

Medicul Alexandru Rafila a răspuns provocării lansate de liderul PSD, Marcel Ciolacu. 

Într-o postare pe Facebook, duminică, 20 iunie, Marcel Ciolacu a anunțat că a donat 1000 RON pentru CARUSEL, o organizație neguvernamentală care, printre multe ale lucruri bune, face o treabă extraordinară pentru copiii fără posibilități din București. Pentru ca acești copii să aibă un viitor mai bun, liderul PSD i-a provocat pe Sorin Grindeanu și Alexandru Rafila să doneze, la rândul lor, către CARUSEL. 

"Am donat pentru CARUSEL, organizația neguvernamentală care, printre multe ale lucruri bune, face o treabă extraordinară pentru copiii fără posibilități din București. Acest proiect va ajuta copiii aflați în situații de abandon școlar, marginalizare și excludere socială, prin oferirea de #serviciieducaționale, dar și prin accesul la servicii socio-medicale și programe pentru o alimentație sănătoasă. Îi provoc pe prietenii mei, Sorin Grindeanu și Alexandru Rafila, să se alăture și ei campaniei. Scoateți cardurile, prieteni!"

Răspunsul dr. prof. Alexandru Rafila nu a întârziat să apară!

"Răspund cu placere provocării colegului și prietenului meu Marcel Ciolacu pentru o donatie catre organizația CARUSEL, implicata în sprijinirea persoanelor marginalizate.Fac o donație și către HOSPICE Casa Sperantei care a dezvoltat modele de buna practica în îngrijirile paliative. Sper sa avem ocazia să aducem și in rândul autorităților publice același profesionalism și interes pentru rezolvarea problemelor sociale și de sănătate din România.", a precizat medicul Rafila. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel