Ciolacu: Propun excluderea lui Dumitru Coarnă din PSD

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a spus că va propune excluderea lui Dumitru Coarnă din partid.

Marcel Ciolacu va propune excluderea lui Dumitru Coarnă din PSD:

„Voi propune excluderea domnului deputat Dumitru Coarnă din Partidul Social Democrat, în prima ședință a conducerii partidului.

Acțiunile domnului Coarnă sunt total contrare viziunii PSD despre democrație, libertate și drepturile fundamentale.

PSD este un partid pro-european, care a avut un rol decisiv în aderarea României la Uniunea Europeană și NATO și care condamnă ferm agresiunea armată a Ucrainei de către Federația Rusă.“, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

O delegație formată din parlamentarii Diana Iovanovici-Șoșoacă, Mihai Lasca, Francisc Tobă (toți trei ex-AUR) și Dumitru Coarnă (PSD) s-a întâlnit miercuri, în urma unei cereri depuse în acest sens, cu ambasadorul Rusiei la București, Valeri Kuzmin, potrivit unui comunicat al Dianei Șoșoacă.

Cei patru parlamentari au prezentat o propunere privind o așa-numită „poziție de neutralitate“ a României în războiul dintre Rusia și Ucraina.

Dumitru Coarnă a fost ales deputat al României, în 2020, din partea Partidului Social Democrat.

Șoșoacă vrea să-i împace pe Zelenski și Putin în Casa Poporului. S-a întâlnit cu ambasadorul rus Kuzmin, dar a primit un refuz: Sunt discuții în Turcia

Senatoarea Diana Șoșoacă a anunţat că s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei, Valeri Kuzmin, alături de alţi trei parlamentari români. 

"Întâlnirea delegaţiei formată din 4 parlamentari şi reprezentanţii ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti pe tema Pacea de la Bucureşti, Neutralitatea României.

Astăzi, 30.03.2022, orele 11,00, o delegaţie formată din 4 parlamentari romani: Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, Deputat Dumitru Coarnă, Deputat Mihai Lasca şi Deputat Francisc Toba, a avut o întâlnire cu Ambasadorul Federaţiei Ruse, Domnul Valery Kuzmin, pe tema Memoriului transmis cu privire la Neutralitatea României, Pacea de la Bucureşti.

În acest cadru, partea română a prezentat poziţia de neutralitate, în sensul neimplicării României în războiul dintre cele două state beligerante: Federaţia Rusă şi Ucraina, astfel cum o solicita majoritatea românilor, precum şi propunerea de începere a tratativelor de pace în cadrul neutru al României, în Casa Poporului, în vederea încheierii Păcii de la Bucureşti. Partea romană a menţionat că demersului celor 4 parlamentari s-au alăturat şi ONG-uri şi personalităţi din peste 70 de ţări (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel