Ciolacu, prima reacție despre cazul Coldea la DNA / video

Inquam Photos / Malina Norocea
Inquam Photos / Malina Norocea

Premierul Marcel Ciolacu a fost prezent în studioul România TV unde a oferit prima reacție în cazul lui Florian Coldea care astăzi, 23 mai 2024, a fost audiat la DNA. 

Premierul Marcel Ciolacu a subliniat că nu a comentat vreodată deciziile vreunui magistrat, susținând că nu-l cunoaște personal pe generalul Coldea și nu a avut interacțiuni cu acesta.

„Nu am comentat niciodată o decizie a vreunui magistrat, indiferent dacă vorbim de procurori sau judecători. Observ o activitate la Direcția Națională Anticorupție, văd că la oamenii politici nu s-a ținut cont de vreo culoare politică, văd premieri că nu mai sunt luați noaptea și, totuși, sunt chemați la ore rezonabile. Știți că era acel procedeu de a te lua noaptea ca să fii obosit. Lucrurile sunt într-o normalitate.

Nu-l cunosc pe domnul general Coldea. L-am văzut întâmplător, de maxim două ori în viață. Nu am avut prilejul. Domnul Coldea a fost șef la SRI pe timpul domnului Băsescu, parcă. Deci nu aveam o funcție, o demnitate publică ca să întrețin o discuție.

Ce-mi doresc? Fără să comentez vreo decizie, nici din trecut, nici actuală, îmi doresc să nu mai trăim ce am trăit pentru că întotdeauna trebuie să existe un echilibru și anumite instituții ale statului român au fost folosite, într-o perioadă, cumva, să pară și să arate alte lucruri decât prioritățile care erau în România.”, a spus Marcel Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel