Ciolacu, mesaj pentru Iohannis și Cîțu. Amenință cu plângeri penale

Ciolacu
Ciolacu

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis și Florin Cîțu. Președintele PSD amenință cu plângeri penale.

'Iohannis și Cîțu au decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și foame! Au alocat 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL și UDMR.

Cîțu și-a plătit functia la Congres, dar restul românilor, peste 70%, au fost pedepsiți! Iohannis și Cîțu tocmai i-au condamnat la frig, cu spitale și școli închise! Așa crede Iohannis că ne pune pe toți cu botul pe labe!

Fostul primar al Sibiului a pierdut total contactul cu realitatea, crezând că așa îl va putea tine pe Cîțu, un premier deja mort, în funcție! Le spun clar: în ciuda tuturor amenițărilor și a deciziilor profund nedrepte ale guvernării lor eșuate, nu vom ceda!

Vor primi în schimb ceea ce merită:

1. plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern;

2. atacăm și desființăm hotârărea de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă;

3. Cîțu va pleca! De tot!', a scris joi dimineață Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Ciolacu se bucură că Iohannis a ajuns la concluzia că anticipatele sunt bune

Marcel Ciolacu a făcut declarații de presă, zilele trecute, cu privire la posibilitatea alegerilor anticipate, după ce președintele Klaus Iohannis a vorbit despre posibilitatea organizării lor.

„Din tot raționamentul, mă bucur că domnul președinte a ajuns la aceeași concluzie ca și noi, că urmează alegeri anticipate. Aseară am vorbit de 10 puncte, urgențele românilor din acest moment. Nu există ca PSD să susțină în acest moment un guvern minoritar al PNL în nicio formă. Acele zece puncte le susținem într-un guvern de specialiști“, a precizat liderul PSD Marcel Ciolacu.

„Nu exclud niciun pas constituțional, dar orice am face trebuie să ducă la o soluție. Iar soluția trebuie să fie în final formarea unui guvern care merge mai departe și rezolvă problemele românilor”, a zis Iohannis, întrebat de anticipate.

Guvern exploziv pentru salvarea țării. Bogdan Chirieac dă nume: Cu asta chiar poți scoate România din criză!

Analistul politic Bogdan Chirieac a lansat soluția de salvare a României, după ce moțiunea împotriva Guvernului Cîțu a trecut în Parlament.  Analistul politic Bogdan Chirieac a fost întrebat la Realitatea Plus dacă președintele României are motive să se teamă de o posibilă demitere și "ce joc face de fapt Klaus Iohannis", din moment ce a anunțat după căderea Guvernului Cîțu că abia săptămâna viitoare va avea consultații cu partidele. 

Analistul politic a explicat care ar putea fi soluția pentru rezolvarea acestei crize politice.

"Cinstit vorbind, așa cum sunt aranjate lucrurile pe scena politică astăzi, nu ai cum să ajungi la o soluție. Există ideea alegerilor anticipate, dar chiar dacă PSD-ul și AUR ar dori asta, USR-ul încă nu vrea, fiindcă nici ei nu stau bine în sondaje, PNL-ul nici atât, că se duce la un scor cu o singură cifră și atunci vă întreb: o soluție ar putea să fie la un moment dat: premier Marcel Ciolacu, de la PSD, cu un guvern împreună cu PNL și UDMR? Sigur că președintele nu ar accepta asta, cel puțin acum când vorbim. Dar vă întreb, PSD a venit cu soluția logică a alegerilor anticipate, dacă ea nu poate fi pusă în practică, dacă președintele nu mai vrea USR-ul la guvernare, că l-am văzut ieri, era foarte supărat pe USR, aceasta ar putea fi o soluție, ca PSD-ul să se ducă ca un partid care a contribuit de o manieră decisivă la căderea Guvernului Cîțu să spună "da, acceptăm funcția de prim-ministru, într-un guvern de mare coaliție", că tot e modelul german? Ei, acum cu premier PSD și Guvern PNL+UDMR, cu asta chiar poți scoate, cu un pic de bunăvoință, poți scoate România din criză.", a mai spus duminică Bogdan Chirieac. Citește aici!

.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel