Urmărește emisiunea live


Ciolacu, după renumărarea voturilor: Armand a pierdut alegerile. Vom declanșa referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat,  a declarat că va declanșa un referendum pentru a face noi alegeri în Sectorul 1 al Capitalei, în contextul în care renumărarea voturilor ar fi scos la iveală că Armand a pierdut de fapt alegerile.

Clotilde Armand a pierdut alegerile, iar desființarea SIIJ e cerută pentru a îngropa ancheta, a declarat Marcel Ciolacu: „Tehnic, vom declanșa strângerea de semnături și referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1”.

„Ancheta de la SIIJ, pentru că șeful biroului electoral de sector era magistrat și ancheta e dusă de SIIJ, aflăm că doamna Clotilde a pierdut alegerile. Vă dau detalii - mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral e unul foarte clar: se va demonstra că dl. Tudorache a câștigat alegerile. În momentul în care se desființează SIIJ, se desființează și această anchetă și atunci o îngropăm. Eu nu înțelegeam de ce este acest elan de desființare a SIIJ. În seara asta am aflat - au mutat numărătoarea la Poliție... Uite, oamenii aceia și-au făcut treaba.”, a spus Marcel Ciolacu la TVR.

Întrebat ce surse are, liderul PSD a răspuns: „Cunosc detalii”.

Informația este că dl Tudorache a câștigat alegerile. Tehnic, vom declanșa strângerea de semnături și referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1. Presupun că dna Clotilde nu este bolșevică, ca pe timpul lui Stalin - nu contează cine votează, ci cine numără - și-și va da demisia, va pleca. Îi anunț cu tristețe că SIIJ nu se va desființa în 15 zile până ancheta va fi finalizată.”, conchide liderul social-democrat, citează Mediafax.

Reamintim că, potrivit unor informații apărute în presa online, Daniel Tudorache ar fi bătut-o pe Clotilde Armand cu peste 1.360 de voturi.

VEZI ȘI: Presă online: După renumărare, s-a constatat că Tudorache ar fi bătut-o pe Armand cu peste 1.360 de voturi - Surse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel