Ciolacu, despre glumele virale făcute după ce i-au căzut banii: Cel mai mult mi-a plăcut cea cu Kelemen și Ardealul

Marcel Ciolacu, președintele PSD
Marcel Ciolacu, președintele PSD

Președintele PSD Marcel Ciolacu a explicat, duminică, de unde erau banii care i-au căzut din sacou și de ce nu are portofel. Despre glumele devenite virale după incident, Ciolacu a spus că cel mai mult i-a plăcut cea în care din buzunarul lui Kelemen Hunor ieșea Ardealul.

Ciolacu a fost întrebat, duminică, într-o conferință de presă, la Târgoviște, despre incidentul când i-au ieșit banii din buzunarul sacoului. Ciolacu a răspuns amuzat: „N-am sacoul și pe colegii mei i-am anunțat că nu împrumut bani”. Întrebat dacă ține banii cash, Ciolacu a explicat faptul că tocmai scosese banii de pe card ca să restituie șefei de Cabinet o sumă pe cumpărături online.

„Iulia, șefa mea de cabinet, mi-a cumpărat niște produse online pentru întreținere stomatologică și a plătit cu cardul ei. În drum spre sediu, am oprit cu băieții și am scos banii să îi dau Iuliei înapoi”, a spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu a spus că nu are portofel

„Nu am portofel, am un toc unde țin și ochelarii, ca să știți de unde a apărut acel incident. Dar nu împrumut bani”, a mai spus președintele PSD.  Întrebat care dintre glumele apărute după incident i-a plăcut cel mai mult, Marcel Ciolacu a răspuns râzând: „Cea cu Kelemen Hunor, cu Ardealul”.

O sumă importantă de bani i-a căzut din buzunar președintelui PSD, Marcel Ciolacu, joi, în timp ce încerca, într-o conferință de presă, să răspundă unei întrebări referitoare la vânzarea terenurilor agricole din România către cetățenii străini.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a glumit, apoi, pe Facebook despre momentul în care i s-au văzut banii: „Uite, asta înseamnă transparență”, a glumit el. Foarte multe glume legate de acest subiect au apărut apoi pe rețelele de socializare, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel