Urmărește emisiunea live


Ciolacu rupe tăcerea după programul PNL

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu transmite un mesaj dur la adresa PNL. 

"Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejează românii, ci industria păcănelelor! Acesta este programul guvernamental 'Îngropăm România'. Nu s-au lăsat până nu au mai dat pe șest o tură de facilități fiscale pentru industria păcănelelor! Culmea, într-o ordonanță de urgență despre energie și gaze! Asta e prioritatea țării, așa Reclădim România!

Știu doar să-și protejeze interesele de afaceri! Să-i protejeze pe românii nevoiași nici nu știu și nici nu vor! Nu le-au trimis nici acum măștile promise, deși ministrul Tătaru s-a dat peste cap să plătească 50 de milioane de euro chiar din plenul Parlamentului, la moțiunea simplă. Totul a fost un nou tun, pe model Unifarm: au spart banii țării pe o marfă care nu există!

Iar când PSD i-a obligat prin lege votată în Parlament să asigure măști gratuite pentru persoanele fără posibilități materiale, PNL a contestat-o repede la CCR.
Liberalii fură cu zeci de mii de mâini și pun profitul păcănelelor înaintea grijii pentru români. Acesta este adevăratul lor program de guvernare, unul care scufundă și mai tare în loc să scoată țara din criză", transmite Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel