Ciolacu, atac la Orban: Pas înapoi! Să vă fie ruşine!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Marcel Ciolacu îl critică dur pe Ludovic Orban, acuzând faptul că premierul se află în vizite electorale în timp ce proiecte importante sunt blocate.

"Ce mai caută Orban la Vâlcea?! Dincolo de gogoșile electorale, trebuie să îi privească în ochi pe vâlceni și să le spună de ce le-a distrus speranțele că vor avea și ei apă curată! Pentru că asta a făcut domnul Orban, împreună cu ministrul Boloș și coafeza pe care a plantat-o să se ocupe de fondurile europene! Operatorul de apă local avea la cheie proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Vâlcea!!! Ce face Guvernul?! Ce știe mai bine: îl blochează prin tot felul de tertipuri administrative.

Să ceri acum revizuirea documentației printr-un acord prealabil este crimă politică și administrativă! Astfel, nu putem vorbi de obținerea unei finanțări nerambursabile pentru județul Vâlcea ci de întoarcerea în timp în etapa preliminară de depunere a unui proiect.

Ciolacu: Un mare pas înapoi pentru județul Vâlcea!

Cu alte cuvinte, nu vorbim de obținerea unei finanțări nerambursabile, ci dimpotrivă de RESPINGEREA documentației deja elaborate la nivelul județului Vâlcea, ELIMINAREA din proiect a unor localități, REVIZUIREA indicatorilor tehnico economici și RELUAREA procedurilor deja parcurse pană în acest moment. Acest acord este așadar UN MARE PAS ÎNAPOI pentru județul Vâlcea! Guvernul PNL a eliminat dreptul de conectare la rețeaua de alimentarea cu apa și canalizare a unor comunități din județul Vâlcea și a pus noi opreliști în obținerea finanțării atât de mult așteptate în teritoriu.

Să vă fie rușine!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel