EXCLUSIV  Ciocan, PRIMA REACȚIE după ce a fost demis în urma filmării date publicității de Europol

Comisarul-șef Christian Ciocan a transmis un mesaj, după ce a fost demis, joi, din funcția de director al Unității de Politici Publice a MAI, după scandalul în care a fost implicat. 

'Este o decizie a domnului ministru al Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, care mă onorează. M-a onorat și decizia domniei sale de împuternicire în funcție. Este singurul lucru pe care îl spun, nu fac niciun comentariu legat de orice altă situație. Este doar forma de respect față de decizia ministrului Afacerilor Interne.' a declarat Christian Ciocan.

DC News: Aveți un mesaj pentru polițiști, pentru MAI?

'Sigur că da. Mesajele mele sunt la fel ca și până astăzi, în aceeași notă, față de colegii mei. Însă, în acest moment, nu comunic altceva decât respectul față de decizia ministrului Afacerilor Interne, domnul Lucian Nicolae Bode. Referitor la altă chestiune, așa cum am vorbit întotdeauna, pentru că astfel am fost crescut și educat, voi vorbi și în continuare cu ajutorul Lui Dumnezeu. Pentru viitor este același mesaj, aceeași formă de respect, care a existat mereu, de 30 ani încoace, de când sunt în Poliție, față de tot ce înseamnă această muncă și față de colegii mei. În acest context, toată lumea poate să înțeleagă exact ceea ce spun. Nu există niciun alt cuvânt decât respect! De aici, se poate înțelege că acest cuvânt este un superlativ absolut și se referă la tot ce a fost, fără excepție, în 30 de ani de Poliție! Respect și în continuare!' a conchis Christian Ciocan, pentru DC News.

Ministerul Afacerilor Interne a informat, joi după-amiază, că s-a dispus încetarea împuternicirii ofițerului de poliție Christian Ciocan din funcția de director al Unității de Politici Publice a MAI. El își va desfășura activitatea în funcția de execuție ocupată anterior în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

'Ca urmare a  raportului scris prezentat de către directorul general al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, în legătură cu situația expusă în spațiul public, ministrul Afacerilor Interne a dispus încetarea împuternicirii ofițerului de poliție din funcția de director al Unității de Politici Publice a MAI.

În continuare, comisarul-șef de poliție Ciocan Christian își va desfășura activitatea în funcția de execuție ocupată anterior în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.', a transmis Ministerul Afacerilor Interne, joi după-amiază.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel