Cioban ucis cu topoarele în urma unui conflict în Bezdead, Dâmbovița

Un conflict între două grupuri de ciobani din localitatea dâmbovițeană Bezdead s-a încheiat cu decesul unei persoane de 30 de ani, iar o doua persoană fiind internată în stare gravă la spital.

Conflictul izbucnit în cursul nopții de luni, ar fi  avut drept cauză, printre altele,  neînțelegerea  privind o zonă de pășunat.

„Polițistii de la secția nr. 11 Poliție Rurală Pucioasa au fost sesizați prin 112 de către un barbat de 31 de ani, din localitatea Valea Leurzii, (aparținătoare  de comuna Buciumeni, n.r.) cu privire la faptul că ar fi fost agresat de mai multe persoane la stână pe care o deține pe raza comunei Bezdead.

Din primele cercetări a reieșit că, pe fondul unui conflict privind împarțirea zonei de păstorit, doi bărbați ar fi fost agresați de mai multe persoane,unul dintre aceștia decedând", a precizat IPJ Dâmbovița.

Între cele două grupuri ar fi existat divergențe mai vechi, unul dintre eciobani fiind căsătorit, anterior, cu fiica celuilalt, de care a divorțat. 

Polițiștii au reținut inițial trei dintre agresori, cel de-al patrulea  fiind prins în cursul zilei de mațri, după ce se ascunsese într-o pădure din apropiere. În acest moment se efectuează cercetări pentru clarificarea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel