Cioacă joacă leapșa cu fiul minor: îl implică în proces. Tribunalul Argeș cere un curator

cioaca arest
cioaca arest

Fiul minor al Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacă a fost introdus de avocata polițistului ca parte în proces. Drept urmare Tribunalul Argeș va solicita Judecătoriei Pitești desemnarea unui curator pentru Patrick Cioacă. Acest curator va avea rolul de a-l reprezenta pe minor în procesul în care tatăl său este judecat pentru omor calificat și profanare de morminte. Cristian Cioacă a obținut, prin introducerea copilului ca parte în proces, o amânare până pe 2 aprilie. 

Magistrații Tribunalului Argeş au decis, luni, nevoia unui curator pentru micul Patrick, de doar opt ani. Reprezentanții tribunalului Argeș au declarat că instanţa a hotărât introducerea ca parte vătămată în cauză a minorului Patrick Cioacă şi citarea lui la domiciliul Anei Maria Ene, mătuşa din partea tatălui, în custodia căreia se află. De asemenea, instanța a hotărât și citarea în calitate de autoritate tutelară a Direcţiei de Asistenţă Socială a municipiului Piteşti, scrie Mediafax.

Custodia minorului Patrick Cioacă, în vârstă de opt ani, a intrat în discutie după două solicitări înaintate instanţelor de judecată. Una a fost formulată de sora lui Cristian Cioacă, Ana Maria Ene, căreia i-a fost încredinţat provizoriu copilul, iar cealaltă de bunica maternă, Emilia Ghinescu.

       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel