Cioacă, în fața instanței. Noi martori dau declarații

cioaca
cioaca

Cristian Cioacă, condamnat la 22 de ani de închisoare pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu, a fost adus, luni, de la Penitenciarul Colibași la Curtea de Apel Pitești. Este un nou termen în dosarul de omor. Noi martori se prezintă în fața instanței.  

Cioacă a fost așteptat la Curtea de Apel de câteva persoane, care i-au adresat încurajări. Instanța de apel a programat pentru acest termen audierea unor martori din dosar, care nu s-au prezentat la termenele anterioare.

Curtea de Apel Pitești a admis, totodată, o parte dintre probele solicitate de apărarea inculpatului- "Admite în parte proba cu expertiza medico-legală solicitată de apărătorul inculpatului (...) și dispune efectuarea unei expertize medico legale — examen ADN — de către Institutul Național de Medicină Legală, cu obiectivele indicate în considerente. Dispune completarea Raportului de Constatare Tehnico-Științifică (...) întocmit de Institutul de Criminalistică al IGPR, în sensul de a se preciza de către specialiști care (...) din plicuri conținea acele fire de păr ridicate de pe peria de păr din baia apartamentului, respectiv smocul de păr ridicat de pe podeaua dormitorului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel