CRISTIAN CIOACĂ, CONDAMNAT: Care a fost reacția avocatei Maria Vasii

Maria Vasii, avocata lui Cristian Cioacă, nu este mulțumită de sentința definitivă pe care judecătorili Curții de Apel Piteși au pronunțat-o, miercuri, în dosarul "Elodia".

„Este o sentinţă greşită. Vom urma căile extraordinare de atac. Nu există niciun argument care să justifice o hotărâre de condamnare", a declarat Maria Vasii, la Digi 24, la scurt timp după aflarea verdictului. 

„Atudinea inculpatului nu justifică o condamnare pentru omor", a adăugat avocatul.

La rândul său, criminalistul Tudorel Butoi, a spus la Digi24 că în cazul Cioacă probele s-au alimentat una pe alta, s-au coroborat.

„Am convingerea fermă că s-a făcut un act de dreptate, că judecătorii au dat o sentinţă care să respecte adevărul. Avem sânge pe toţi pereţii, sângele a fost găsit cu răspândirea efectului loviturilor repetate", a subliniat criminalistul.

Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută în urmă cu şapte ani, pedeapsa fiind mai mică decât cea dată anterior de Tribunalul Argeş, de 22 de ani de închisoare.

Verdictul Curții de Apel Pitești în dosarul "Elodia" a produs dezamăgire și în tabăra acuzării, atât mama Elodiei, Emilia Gheinescu, cât și avocata familiei, Crina Radu, considerând că pedeapsa definitivă primită de Cristian Cioacă este "mult prea blândă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel