Cioacă are profilul unui psihopat, afirmă anchetatorii

cioacă dc
cioacă dc

Comportamentul model al poliţistului Cristian Cioacă după dispariţia soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, pe care se presupune că a ucis-o, nu poate fi explicat decât prin profilul unui psihopat, afirmă anchetatorii

Cristian Cioacă are profilul unui psihopat, care ştie să distingă binele de rău şi nu regretă nimic din ceea ce face, susţin anchetatorii. Doar așa poliţistul ar fi reuşit să-şi ascundă crima şi să se comporte ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, potrivit România TV.

După dispariţia Elodiei Ghinescu, Cristian Cioacă nu a comis nicio faptă anti-socială şi s-a comportat ca un model. Anchetatorii au o singură explicaţie pentru comportamentul lui: el a putut să se integreze social şi să îşi continue meseria de poliţist model, doar dacă ar avea profilul unui psihopat care nu regretă nimic.

Cristian Cioacă, acuzat de uciderea Elodia Ghinescu, a fost arestat, la cinci ani de la dispariţia avocatei. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis miercuri arestarea poliţistului pentru 29 de zile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel