Cioabă, prima reacţie după percheziţii: Ne-au bătut la uşă, am şi diabet, m-am speriat

Poliţiştii fac percheziții la Cioabă, autoproclamat rege al romilor. Descinderea are loc într-un dosar în care se fac percheziţii în mai multe judeţe şi Bucureşti.

"Eu nu am treabă, soţia e învinuită că a colaborat cu aceşti oameni. Nu au ridicat nimic, nu au avut ce să ridice. Firma soţiei este în faliment de zece ani aproape. (...) Au venit mascaţii. Înţeleg să facă circ, vă daţi seama... Erau şi copiii. Ne-au bătut la uşă, am şi diabet, m-am speriat. Ce am făcut? Să vedem care e problema. Să vedem ce au căutat. Le-am spus că nu am niciun document aici, firmele sunt în faliment. Nu mai avem administrarea firmelor. (...) Au reuşit spectacol mediatic", a spus Cioabă în faţa jurnaliştilor.

"Soţia mea a fost citată în data de 8, dar noi am avut serbare şi ea nu a putut să meargă", a mai acesta miercuri dimineaţă.

Ancheta este coordonată de IPJ Mehedinţi şi vizează 32 de persoane care ar fi comis infracţiuni economice. Sunt efectuate percheziții în județele Mehedinți, Sibiu, Dolj, Timiș, Hunedoara, dar și în municipiul București. În 28 de locuri au descins polițiștii miercuri dimineață.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel