Cioabă, prima reacţie după percheziţii: Ne-au bătut la uşă, am şi diabet, m-am speriat

Rodica Mitu / 13 sep 2017 / 09:08 Salveaza PDF Comentarii

Poliţiştii fac percheziții la Cioabă, autoproclamat rege al romilor. Descinderea are loc într-un dosar în care se fac percheziţii în mai multe judeţe şi Bucureşti.

"Eu nu am treabă, soţia e învinuită că a colaborat cu aceşti oameni. Nu au ridicat nimic, nu au avut ce să ridice. Firma soţiei este în faliment de zece ani aproape. (...) Au venit mascaţii. Înţeleg să facă circ, vă daţi seama... Erau şi copiii. Ne-au bătut la uşă, am şi diabet, m-am speriat. Ce am făcut? Să vedem care e problema. Să vedem ce au căutat. Le-am spus că nu am niciun document aici, firmele sunt în faliment. Nu mai avem administrarea firmelor. (...) Au reuşit spectacol mediatic", a spus Cioabă în faţa jurnaliştilor.

"Soţia mea a fost citată în data de 8, dar noi am avut serbare şi ea nu a putut să meargă", a mai acesta miercuri dimineaţă.

Ancheta este coordonată de IPJ Mehedinţi şi vizează 32 de persoane care ar fi comis infracţiuni economice. Sunt efectuate percheziții în județele Mehedinți, Sibiu, Dolj, Timiș, Hunedoara, dar și în municipiul București. În 28 de locuri au descins polițiștii miercuri dimineață.

[citeste si]

VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiunea de mobil a siteului

nxt.d5a5.n4