Daniel Cioabă, condiție pentru Elena Udrea ca romii să o voteze: Să fie precum Moise

Daniel Cioabă, preşedintele Centrului Creştin al Romilor, susține că votează, din prietenie cu familia Băsescu, cu Elena Udrea la alegerile prezidențiale, însă candidatul PMP, dacă vrea să fie susținută și de ceilalți romi, trebuie să-i convingă că este precum Moise. 

"Eu, personal, votez cu Elena Udrea, dar asta nu înseamnă că o să dea toată lumea votul pentru ea. Nu pot să îi conving eu, «domnule, noi suntem prieteni cu familia Băsescu, mergeţi acolo!». Dacă îi va convinge pe oameni că este pentru comunitate cum a fost Moise pentru egipteni, atunci normal că toate voturile se vor îndrepta spre dânsa", a declarat pentru ziarulring.ro Daniel Cioabă.

Preşedintele Centrului Creştin al Romilor a precizat și faptul că "Cea mai mare problemă cu care se confruntă comunitatea romilor este cea a locurilor de muncă", iar de data aceasta voturile lor nu se mai negociază pe ulei şi zahăr, conștienți fiind că până la viitoarele alegeri nu îi va mai căuta nimeni.

De asemenea, Daniel Cioabă a mai spus și că a fost deja contactat de cinci dintre cei 14 competitori pentru Palatul Cotroceni, "şi din cei cu şanse, şi din cei care nu contează", pentru ca romii să-i susțină, dar că fără un protocol de colaborare comunitatea nu va mai merge la vot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel