Cine vor fi concurenții SURVIVOR din acest sezon, de la PRO TV. ”Chiar mi-ar plăcea să câștig"

Cine vor fi concurenții SURVIVOR din acest sezon, de la PRO TV. ”Chiar mi-ar plăcea să câștig" / Foto: Captură video
Cine vor fi concurenții SURVIVOR din acest sezon, de la PRO TV. ”Chiar mi-ar plăcea să câștig" / Foto: Captură video

Află în articol cine vor fi concurenții "Survivor", de la PRO TV. 

"Survivor" revine, de această dată, la PRO TV. 24 de concurenți, printre care artiști și sportivi, vor lupta pentru marele premiu. Aceștia vor merge pe o insulă izolată, unde vor susține probe la limită, care necesită o condiție fizică impecabilă. Vor fi și de această dată două echipe, cu câte 12 concurenți, în marea competiție din Republica Dominicană: Războinicii și Faimoșii.

Astfel, în echipa "Faimoșilor" vor fi sportivi recunoscuți pentru performanțele lor, cum ar fi Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu și Robert Niță, artiști, printre care Otilia, Xonia sau Emil Rengle, dar și personalități care au cucerit mediul online – Lăura Giurcanu, TJ Miles sau Andreea Tonciu, transmite PRO TV.

VEZI ȘI: PRO TV ia SURVIVOR de la Kanal D, cu tot cu prezentator! Premieră în TV, anunțul momentului

CRBL: Chiar mi-ar plăcea să câștig

”Pentru mine, Survivor reprezintă cea mai mare provocare din ultimii ani, de la zborul cu MIG-ul sau de la saltul meu liber din elicopter în mare. Ce m-a determinat? Acasă am o puștoaică de 14 ani care mă ia ca model.”, a declarat Roxana Ciuhulescu.

”Chiar mi-ar plăcea să câștig, să dovedesc încă o dată că se poate pentru cei care sunt slabi și nu mai cred în ei. Cred că cea mai mare provocare este singurătatea, inamicul numărul 1. Dacă cumva greșești și te autoizolezi, din momentul ăla ești pierdut.”, a declarat CRBL.

”Am slăbit șapte, opt kilograme, mănânc o dată pe zi, să mă obișnuiesc cu foamea. Nu știu dacă am făcut bine, dar m-am pregătit de foame.”, a mărturisit Radu Itu.

Daniel Pavel: Cel mai spectaculos show de TV al timpurilor moderne

Daniel Pavel, cunoscutul prezentator, va fi cel care va însoți concurenții acestui nou sezon și va fi alături de cei de acasă pe parcursul sezonului.

”Aș vrea să vă așteptați la cel mai spectaculos show de TV al timpurilor moderne, însă și la ceva în plus, alchimia de la Survivor. Până la ultima picătură de energie se luptă oamenii noștri, pe care îi veți vedea, voi, acolo, acasă, pe canapele, în confortul casei. Veți lupta alături de ei, să fiți parte din fenomen de acolo, de acasă, votându-i.”, a declarat Daniel Pavel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel