EXCLUSIV  Cine va fi NOUL premier. Chirieac - Guşă, PARIU la DC News TV / VIDEO

Strangere de mana
Strangere de mana

Consultantul politic Cozmin Guşă şi analistul Bogdan Chirieac au făcut un pariu pe seama persoanei care va ocupa fotoliul de premier al României. 

Cei doi au polemizat, în emisiunea "DEFERIŢI MASS-MEDIA" pe seama celor două variante de premier vehiculate: Ludovic Orban sau Florin Cîţu. Dacă Bogdan Chirieac merge pe varianta Orban, Guşă pariază pe Cîţu. 

"Cozmin, putem face un pariu pentru data viitoare. Eu cred în continuare că Ludovic Orban este în pole position pentru funcţia de prim-ministru şi mai e un lucru aici: Cîţu nu are capacitatea – o fi profesional, faptul că tu spui că e sprijinit de BNR pentru mine e suficient să-l consider un profesionist – dar din punct de vedere politic nu are capacitatea să conducă un guvern pe care Mugur Ciuvică îl numeşte ‚Guvernul Balamuc’", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac.

"Tu l-ai descris pe Orban ca fiind un om iscusit şi nu te contrazic aici. Un om iscusit care este refuzat de la putere cum este limpede că s-a întâmplat de la putere care a demisionat după întâlnirea cu Klaus Iohannis... astea nu sunt întâmplătoare; te duci la Iohannis şi demisionezi. Ce putem să înţelegem? Că Iohannis a fost de acord sau chiar ţi-a zis să demisionezi. (...)

Eu ţin mai tare pariul şi, mergând pe mâna lui Cîţu, spun că până la finalul lui ianuarie Orban va avea probleme chiar şi cu funcţia de la Camera Deputaţilor", a afirmat consultantul politic Cozmin Guşă.  

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel