Cine sunt liderii UDMR în Parlament

hunor
hunor

UDMR și-a desemnat liderii de grup în Parlament. Astfel, grupul parlamentarilor UDMR de la Camera Deputaţilor va fi condus de Mate Andras Levente, iar cel de la Senat de Marko Bela.

"Am ales conducerea grupurilor parlamentare, atât la Senat cât şi la Camera Deputaţilor, în acest moment discutăm comisiile, repartizarea colegilor în comisiile de specialitate. Am ales chestorul la Camera Deputaţilor şi până la ora 13.00 vom finaliza toate procedurile şi alegerile interne în cadrul grupurilor parlamentare, în aşa fel încât la ora 13.00, când începe validarea mandatelor în comisia de validare, să fim gata cu toate alegerile", a declarat preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, miercuri, după şedinţa cu grupurile Uniunii, potrivit Cotidianul.

Potrivit declarației de avere a lui Mate Andras Levente, el are în proprietate 12 terenuri, trei apartamente, o gasonieră și o casă. Este proprietarul cabinetului de avocatură care-i poartă numele, este asociat la două firme și președintele unei asociații din Transilvania.

Liderul UDMR în Senat, Marko Bela are cinci terenuri, dintre care patru moștenite și unul cumpărat. El are un apartament în București și o casă în Sâncraiu de Mureș. Are un autoturism, marca Volkswagen Golf, cumpărat în anul 2012. În același an a vândut un autoturism contra valorii de 8.000 de euro. Marko Bela are 11 conturi bancare, care însumează 183.580 de lei, 15. 578 de euro, 37.797 de dolari și 749.645 de forinți maghiari. El este membru fondator a două fundații, peședintele unei a treia fundații, membru în Uniunea Scriitorilor din România, în Consiliul Permanent al UDMR, în P.E.N. Club al Scriitorilor maghiari din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel