EXCLUSIV  Cine sunt liderii protestelor din Piața Victoriei. Cârstoiu, interviu-VIDEO

Scutaru Cristina / 25 dec 2017 / 18:02 Salveaza PDF Comentarii

De multe ori ne-am întrebat cine sunt liderii protestelor din Piața Victoriei.

Tudor Cârstoiu, tânăr activist civic, specialist în marketing, în cadrul unui interviu acordat DC News, a discutat despre acest subiect.

El a zis că nu se poate vorbi despre un lideri, în mod oficial, ci de mai mulți mini lideri. Totuși, el l-a dat exemplu pe Cristian Mihai Dide, unul dintre cei mai activi protestatari din Piața Victoriei. Tudor Cârstoiu a precizat că românii nu ies în stradă pentru că le spune cineva, ci pentru că își dau seama că anumite lucruri care se petrec nu sunt în regulă.

"Cred că sunt mai mulți mini lideri, dar oamenii nu ies în stradă pentru că există acei lideri. Pur și simplu sunt oameni care sunt un pic mai informați, un pic mai implicați. Cei care au ieșit în față ca lideri sunt persoane care au fost mai implicate, care au fost zi de zi în stradă ori persoane care sunt mai informate sau ambele. (...) De exemplu, Cristian Mihai Dide. El este un om foarte vehement și ține foarte puternic la principiile lui. Din acest motiv, mulți îl văd ca lider, dar oamenii nu ies în stradă pentru cineva anume. Oamenii ies în stradă nu pentru că le spune cineva, ci pentru că așa cred că este important", a zis Tudor Cârstoiu la interviurile DC News.

VEZI ȘI: PROTEST: Toate drumurile duc la București. "Revoluția" generației noastre

 

(w670)

(Cristian Mihai Dide)

Iată răspunsul integral:

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23