EXCLUSIV  Cine se află în spatele emisiunii lui Ionuț Cristache de la TVR 1. ”Acum o să afle și el...”

Ionuț Cristache a vorbit pentru DCNews despre viitoarea emisiune pe care o va modera la TVR 1, România 9, de luni, de la ora 21:00. El a dezvăluit cine se află în spatele emisiunii, dar și ce format va avea. 

Ionuț Cristache a afirmat, pentru DCNews, că a avut grija echipei alături de care lucrează acum la TVR 1. Ea a găsit oameni foarte buni la TVR, dar a luat cu el și colegi alături de care a muncit în ultimii ani: ”Asta a fost și grija mea- n.r. echipa. Într-un timp relativ scurt să compun o echipă și să conving niște oameni să meargă cu mine la drum. Am avut norocul să întâlnesc niște oameni foarte buni în TVR. Și nu o spun doar că așa se cade, când intri în casa cuiva trebuie să lauzi ceva, pe cineva. Am un producător fabulos din inside. Livia. Este omul care are o replică preferată: 'nu se poate', și cumva în următoarele 2 secunde găsește o formula magică și rezolvă tot. Oana. Un om foarte implicat și gata să te ajute cu orice. Și prietenul meu, Cristi, alături de care am lucrat ani la rândul și am făcut o echipă excelentă. Acum o să afle și el că mă așteptam să se lase mai greu. Nu a ezitat. Plus Vali care se va ocupa de tot ce înseamnă interacțiunea cu mediul online, pentru că România 9 e și despre asta: Despre a aduce publicul mai aproape de teme și invitați! Vom avea și o rubrică rezultată din interacțiunea cu lumea virtuală”. 

Jurnalistul a mai spus: ”Campania electorală e la un pas distanță așa că veți vedea foarte multe dezbateri pe această temă, programe, proiecte, candidați, șefi de partide, platforme, dar sper să reușim să le ambalăm pe toate într-o manieră cât mai neconvențională, care să cadreze totuși cu eticheta TVR-ului. Nimeni nu va lipsi de la noi, doar cei care se vor încăpățâna să nu vină”. Emisiunea România 9 va fi compusă din două părți. Prima parte va fi o dezbatere pe teme de actualitate, a doua va fi dedicată dezbaterilor, interviurilor unu la unu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel