EXCLUSIV  Dana Săvuică, informații de culise. ”Îmi știe toate secretele”

De nouă ani el îi știe toate secretele Danei Săvuică! 

(oar_w460)

Este vorba chiar de patrupedul vedetei, un Shih Tzu, pe nume Sushi. Astfel, Săvuică nu e niciodată singură, ci mereu în compania lui Sushi, pe care îl răsfață cum știe mai bine. Atunci când nu are ziua ocupată pentru răsfățul propriu, Dana Săvuică i se dedică patrupedului său. Acesta trebuie să arate bine și să fie frumos pentru că se întâmplă foarte des să își însoțească stăpâna la diverse evenimente mondene și întâlniri de afaceri. Dana este chiar foarte mândră de el!

“Ieri a fost zi de răsfăț pentru Sushi, câinele meu. L-am dus la salon, la spălat, coafat și scos toți ciulinii din păr. El este companionul meu și trebuie să arate mereu bine pentru că ține la imaginea lui. De multe ori îl iau cu mine și în emisiuni, la întâlniri de business, ședințe foto sau evenimente mondene.

(oar_w460)

Își face singur toaleta în fiecare zi, dar ieri a avut parte de un adevărat răsfăț și a plecat acasă chiar și parfumat! Este alături de mine de nouă ani și îmi știe mai toate secretele! Facem și sport împreună! Câteodată, când e foarte aglomerat traficul în oraș, îl mai plimb și cu metroul…”, spune Dana Săvuică pentru DC News.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel