Cine l-ar fi ucis pe copilul de patru ani? Imaginile traseului și explicații

Ionuț Anghel era un copil de patru ani, care a plecat cu bunica lui și cu fratele de șase ani în Parcul Tei, din Capitală. Nu se cunoaște cum cei doi copii au ajuns la un kilometru și jumătate distanță față de bunica lor. Cert este că au ajuns, iar Ionuț a fost găsit mort într-o curte, mușcat de câini. Nu se cunoaște cu exactitate care este ipoteza anchetatorilor, mai ales într-un subiect atât de delicat, care ridică multe semne de întrebare. Însă, sunt câteva ipoteze, care sunt susținute de primele declarații ale celor care au ajuns la fața locului, declarații care nu au mai fost reluate și amintite. 

[caption id="attachment_362755" align="aligncenter" width="618"] Gardul peste care ar fi sărit copilul de patru ani. Sursă: persoana care a reluat traseul[/caption]

Jurnalistul Răzvan Mateescu povestește, pe blogul personal, ce a observat la Pro Tv, în 3 septembrie 2013, când jurnalistul "Cătălin Radu Tănase prezenta în direct unele concluzii ale anchetei IML, în cazul copilului despre care se spune că a fost ucis de câinii maidanezi". El scrie că "în spatele lui (Cătălin Radu Popescu n.r.) și-au făcut apariția doi indivizi negricioși". Jurnalistul a adăugat: "Cel din stânga ecranului, îmbrăcat în ținută sportivă, și-a scos penisul și a început să-l agite în aer! Cătălin nu a văzut asta, pentru că era cu spatele și transmitea. Însă operatorul, cu siguranță, a observat scena! Să fi fost ăsta doar un gest violent și vulgar, specific anumitor persoane demente din cartierele mărginașe sau era cineva care a vrut să-și justifice fapta?".

Jurnalistul spune că "În acel moment nu am putut înregistra imaginea pentru că, la rândul nostru, am fost uluiți de asemenea gest. Însă cei de la știrile PROTV știu despre ce vorbim! Reportajul nu a mai fost reluat și nici postat pe siteul PROTV, în locul lui fiind pus altul, asemănător".

Răzvan Mateescu amintește că "în zona Parcului Tei și în împrejurimi a fost semnalată în repetate rânduri prezența unor pedofili sau suspecți de pedofilie".

În urma acestor ipoteze și observații, am spune că raportul IML ar fi trebuit să confirme sau să infirme ipoteza violului, însă una dintre persoanele care au citit constatările jurnalistului amintește că "Răzvan Băncescu (președintele ASPA - n.r.) a lucrat în acel IML". Ea amintește și de cazul "femeii din ADP S5, care a fost omorâtă de mașină și aruncată apoi la câini".

O altă observație a internauților a fost că băiatul de patru ani a fost găsit cu "pantalonii în vine".

O persoană, care a reluat traseul copilului de patru ani, povestește, pe pagina de socializare într-un mesaj distribuit în masă: "A durat peste o oră, incredibil de greu pentru un adult, am fost zgâriată de ciulini, am sărit peste crengi ce atârnau peste apă, panta este abruptă de minimum 10 metri, imposibil de urcat, pietrele din apă se mișcau, e incredibil că nu am căzut în apă, deși m-am dezechilibrat de multe ori. Un copil nu avea nicio șansă să meargă pe acolo. Și în plus.. de ce ar fi făcut-o?".

[caption id="attachment_362757" align="aligncenter" width="640"] Prima parte a traseului[/caption]

Amintim că prima declarație a purtătorului de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile, declarație spusă o singură dată la Realitatea, a fost că "Este o zonă greu accesibilă, sunt puține explicații despre această întâmplare". 

[caption id="attachment_362758" align="aligncenter" width="552"] A doua parte a traseului[/caption]

Persoana care a reluat traseul, a mai declarat că  "locul e plin de urme ale locuirii boschetarilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel