Cine l-a înjunghiat pe angajatul PRO TV. Poliția cere ajutor-FOTO

Alin Floroiu, un angajat al PRO TV, a fost înjunghiat de o persoană care i-a înfipt un cuţit în piciorul stâng, incidentul având loc în apropierea sediului televiziunii. Atacatorul a fost surprins de camerele de supraveghere, dar Poliţia nu a reuşit să-l identifice, motiv pentru care a cerut ajutorul oamenilor.

"Poliţia Capitalei solicită sprijin de la persoanele care au cunoştinţă despre bărbatul din imagini. Cel în cauză a fost surprins la data de 4 mai a.c., pe strada Mătăsari din Bucureşti, sectorul 2, la scurt timp după săvârşirea unei agresiuni asupra unui tânăr.

Cei care l-au văzut şi pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112", se arată în comunicatul Poliției. 

Alin Floroiu venea la serviciu, iar în apropierea sediului PRO TV un necunoscut l-ar fi întrebat dacă lucrează acolo. După ce acesta a răspuns afirmativ, agresorul l-a înjunghiat în piciorul stâng, după care a fugit.

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Pantelimon", unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Starea sa de sănătate fiind stabilă, victima a fost trimisă acasă în cursul serii.

VEZI ȘI: Producător PRO TV, înjunghiat în apropierea sediului televiziunii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel