Urmărește emisiunea live


Cine îl va judeca pe Victor Ponta. Coincidență sumbră

S-a stabilit cine este judecătoarea care va lua în discuţie dosarul Turceni Rovinari.

Judecătoarea Alina Ioana Ilie a fost desemnată pentru a lua în discuţie dosarul Turceni Rovinari. Iniţial, dosarul a ajuns judecătoarea Cristina Rotaru. Aceasta a făcut cerere de abţinere care a fost aprobată de un alt complet, scrie Adevărul.

Alte cinci dosare "cu greutate"

Alina Ioana Ilie a făcut parte din Completul de 5 judecători (alături Livia Stanciu, Florentina Dragomir, Maricela Cobzariu, Sofica Dumitrascu) care l-a condamnat definitiv, în iunie 2012, pe Adrian Năstase, în dosarul Trofeul Calităţii, la doi ani de închisoare cu executare.

Alina Ioana Ilie a făcut parte din Completul de 5 judecători (alături de Livia Stanciu, Florentina Dragomir, Francisca Vasile şi Mirela Sorina Popescu) care l-u condamnat definitiv, în februarie 2013, pe Gigi Becali -3 ani de închisoare cu suspendare- în dosarul "Sechetrării hoţilor de maşini".

Alina Ioana Ilie a făcut parte din Completul de 5 judecători (alături de Ionuţ Matei, Simona Daniela Encean, Florentina Dragomir şi Lucia Tatiana Rog) care l-a condmnat la 1 an de închisoare cu supendare pe fostul membru CSM, judecătorul Adrian Toni Neacşu.

Alina Ioana Ilie a făcut parte din completul (alături de Florentina Dragomir şi Rodica Cosma) care a decis condamnarea, în iunie 2013, a fostului procuror Maximilian Bălăşescu la 5 ani de închisore pentru luare de mită.

Alina Ioana Ilie a făcut parte din completul (alături de Florentina Dragomir şi Rodica Cosma) care a decis condamnarea, în iunie 2012, a lui Corneliu Iacobov, la 7 ani de închisoare, în dosarul "Rafo- Carom".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel