Cine este tatăl de 27 de ani care şi-a ucis copilul de 1 an în Alba Iulia, apoi s-a spânzurat. Ultimele imagini cu copilul, postate pe internet cu câteva ore înainte de tragedie

O crimă înfiorătoare s-a produs ieri în Alba Iulia.

Crima de la Alba Iulia a șocat întreaga țară. Un tată de 27 de ani și-a ucis băiețelul de doar un an, apoi s-a sinucis. Cu doar 14 ore înainte de a comite faptele cumplite, de pe un cont de Instagram ce îi poartă numele, bărbatul a postat zeci de fotografii și clipuri cu fiul lui. Acesta era surprins în diferite ipostaze, jucându-se sau zâmbind, transmite Realitatea Plus.

Imaginile și detaliile care urmează au un puternic impact emoțional. Bărbatul care și-a omorât copilul este Bogdan Radu. După ce a comis crima, acesta s-a sinucis. Și mai șocant este că micuțul a fost omorât de propriul tată în timp ce polițiștii stăteau la ușă. Deși mama copilului a sunat la 112 cu o noapte în urmă pentru că nu mai știa nimic de el, oamenii legii nu au spart ușa apartamentului în care bărbatul de 27 de ani stătea cu copilul. Polițiștii nu aveau acordul proprietarului și l-au așteptat câteva ore, pentru ca acesta să ajungă de la Turda la Alba Iulia. Când au intrat în apartament a fost, însă, prea târziu. 

Ultimele mesaje trimise de bărbat

Totul s-a întâmplat într-un cartier din Alba Iulia, în apartamentul în care individul stătea cu chirie. Acesta obișnuia să-și petreacă acolo weekend-urile alături de fiul său de un an, după despărțirea de mama copilului. Ultima vizită s-a transformat însă într-o tragedie. După un schimb de mesaje cu fosta iubită, bărbatul nu i-a mai dat detalii despre copil, iar aceasta a sunat la 112.

"De ce e mai important să fie golanul acela de ... la ziua băiatului meu decât eu ca și tată? Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am știut că i-ai dat o nouă figură paternă (...) Încă pot alege", este unul dintre mesajele pe care bărbatul i le-ar fi dat femeii înainte de crimă.

Când au intervenit polițiștii, a fost însă prea târziu. Copilul și bărbatul au fost găsiți spânzurați. Cei care l-au cunoscut pe tatăl criminal spun că acesta era o fire retrasă însă tindea să devină agresiv și se enerva foarte repede. Din acest motiv, bărbatul ar fi schimbat și mai multe locuri de muncă în ultima perioadă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel