Cine este, în realitate, Ștefania de la Asia Express

Ștefania a ajuns rapid printre cele mai iubite concurente ale emisiunii, însă puțini știu de fapt cine este ea.

Aventura Asia Express - Drumul Comorilor va rămâne cu siguranță o experință unică și de neînlocuit pentru Speak și iubita sa, Ștefania, care în urmă cu doar câteva ediții ale show-ului a fost cerută în căsătorie. 

Cei doi s-au făcut remarcați prin naturalețe, dar și prin iubirea necondiționată de care au dat dovadă pe tot parcursul emisiunii, chiar dacă între ei există o diferență de vârstă de 10.

Cine este Ștefania

Cristina Ștefania s-a născut în Galați, acolo unde a studiat la un liceu de arte care a ajutat-o foarte mult mai departe să se formeze profesional. Aceasta este singură la părinți, dar mereu a avut parte de susținerea lor și i-au oferit tot ce a fost nevoie pentru a se vedea așa cum își dorește.

"Sunt singură la părinți, deoarece eram foarte posesivă cu părinții mei. Dorința de a fi singură la părinți îmi aparține, iar ei au respectat asta", declara ea, în urmă cu ceva timp, citează spynews.ro.

Tânăra în vârstă de 22 de ani a cochetat dintotdeauna cu dansul, iar în anul 2015 s-a mutat în București acolo unde a reușit să lucreze cu mulți artiști în vogă de la noi din țară precum Inna, Smiley, Randi sau Elena Gheorghe.

Tot la București l-a cunoscut și pe Speak care a făcut-o să-și găsească pasiunea și pentru muzică, astăzi având câteva piese pe contul de socializare care au ajuns rapid în topul preferințelor muzicale și devenind una dintre cele mai apreciate vedete de la noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel