Cine este soțul Loredanei Groza. Detaliul NEȘTIUT despre artistă. "Suntem o echipă"

Loredana Groza
Loredana Groza

Loredana Groza are un mariaj care durează de mai bine de două decenii, însă puțini știu asta. Iată cine este și cum arată soțul artistei.

Loredana este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și deși reușește să stârnescă controverse cu fiecare apariție publică, viața privată și-a ținut-o departe de ochii lumii și a presei, motiv pentru care, puțini știu cine este soțul artistei și ce poveste frumoasă au cei doi. 

Cine este soțul Loredanei Groza 


Loredana Groza este căsătorită de 22 de ani cu Andrei Boncea, iar cei doi și-au unit destinele chiar în ziua în care Loredana împlinea 28 de ani, pe 10 iunie 1998.

În același an, pe 14 iulie, în viața lor apărea Elena, unicul lor copil, care anul acesta va împlini 22 de ani.

Ei bine, Loredana nu este singura din familie cu o carieră de succes și asta pentru că Andrei Boncea este producător de film și și-a trecut în CV câteva producții de succes precum "Garcea și oltenii", Supraviețuitorul" sau "Fire and Ice: Cronica Dragonilor". În plus, el s-a ocupat și de producția unor filme străine ce au făcut înconjurul lumii și care au fost făcute chiar în România, printre care "Amen", "Callas Forever", "Modigliani" sau "Joyeux Noel".

De ce nu apare în presă. Ce spune Loredana despre relația lor

Deși este un producător de succes, Andrei Boncea nu apare des în presă și nici la televizor.

"Suntem o echipă. Și asta nu de ieri, de azi. Cred că în orice moment din viețile noastre profesionale ne-am sfătuit, ajutat și susținut. De la început, amândoi am zis că aşa e cel mai bine. Andrei e un tip foarte discret şi nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea bliţuri", a dezvăluit Loredana despre soțul ei, într-un interviu de acum ceva timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel