Cine este și cum arată soția lui Sorin Bontea. Secretul unei căsnicii de 26 de ani

Sorin Bontea
Sorin Bontea

Câștigătorul Asia Express, Sorin Bontea, are una dintre cele mai solide căsnicii din showbiz-ul românesc. 

În plină pandemie de COVID-19, chef Sorin Bontea se bucură de un succes uriaș, mai ales după ce câștigat sezonul 3 al show-ului Asia Express.

Celebrul bucătar este de ani buni în lumina reflectoarelor, dar puțini știu că pe lângă pasiunea și iubirea pentru arta culinară, este un familist convins și are una dintre cele mai frumoase căsnicii din showbiz-ul românesc. 

Căsătorit de 26 de ani, Sorin Bontea are o soție a cărei identitate este învăluită în mister, și asta pentru că nu apare niciodată în public alături de el, motiv pentru care, singura fotografie cu cei doi este chiar de la nunta din anul 1994. În plus, au împreună doi copiii, Miruna și Iulian, de care îndrăgitul chef este extrem de mândru. 

Ce spune Sorin Bontea despre soție

"Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească.

De cele mai multe ori gătește soția, și o face extrem de bine, preparatele ei sunt de nota 10. Am și eu un chef în bucătărie!", a declarat Sorin Bontea într-un interviu din trecut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel