Cine este primarul care își îngroapă localnicii cu buldoexcavatorul. Detalii terifiante din noaptea ca sălbaticii

Doi oameni în vârstă din Dolj și câinele lor au fost găsiți morți în casă. Ce s-a gândit Mihail Tiulescu primar PSD din Dobrești? Hai să-i ducem cu buldoexcavatorul și să-i aruncam într-o groapă. Fără o lumânare, fără slujbă, fără nimic. Totul s-a întâmplat noaptea.

Oamenii au fost înhumați la marginea cimitirului. Primarul Mihail Tiulescu a fost intervievat de jurnaliști și nu a părut că are niciun fel de remușcare. El a spus că trupurile intraseră deja în descompunere, reprezentând astfel un pericol pentru comunitate. În plus, în această situație, nu ar mai fi fost timp pentru toate rânduielile bisericești. Întrebarea este dacă așa se comportă primarul, pe repede-nainte, și când cere voturi.

(w670)

Mihail Tiulescu


Cei doi bătrânei sărmani aveau 85 și, respectiv, 75 de ani. Și-au trăit ultimele zile într-o locuință sărăcăcioasă, peste drum de primărie. Mihail Tiulescu a zis că nu știa că oamenii aveau rude, dar ce să vezi? Aveau. 


Reprezentanţii IPJ Dolj susţin că acest caz nu se află în atenţia poliţiei pentru că nu există nimic suspect care să ducă la bănuiala că altcineva ar fi fost de vină pentru moartea celor doi bătrâni, iar medicul de familie a constatat decesul natural, cei doi soţi fiind "imediat înmormântaţi de către autorităţile locale".

[citeste si]

Arhiepiscopia Craiovei susţine că preotul paroh nu a fost anunţat de autorităţi despre cele două decese, iar modul în care s-a făcut înhumarea, fără rânduială creştinească, este un lucru regretabil, preotul din localitate preluând sarcina amenajării mormântului şi îndeplinirii celor necesare pentru pomenire.

"Este regretabil ceea ce s-a întâmplat la Dobreşti, unde s-a procedat la o înhumare fără rânduiala creştinească de cuviinţă, fără slujbă de înmormântare aşa cum se face la fiecare creştin botezat. Nu putem să îi aruncăm acolo şi gata, ne-am spălat pe mâini de ei. Preotul paroh a preluat sarcina amenajării mormântului şi după rânduială vom face cele de trebuinţă pentru pomenirea celor doi", a declarat purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Olteniei şi Arhiepiscopiei Craiova, Ioniţă Apostolache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel